Podróż kulinarna po Azji
Kuchnia azjatycka cieszy się w Polsce coraz większą popularnością. Dania składające się z charakterystycznych dla tej części świata produktów, t.j. ryż, ryby, owoce morskie będą podstawą kuchni podczas pierwszego noworocznego weekendu w Pałacu Bursztynowym. O wyrazisty ich smak zadba nasz Szef Kuchni! Będzie kuchnia japońska, tajlandzka, chińska i wietnamska.
![](https://palacbursztynowy.pl/wp-content/uploads/2020/01/suschi-kuchnia-azja.jpg)
![](https://palacbursztynowy.pl/wp-content/uploads/2020/01/tajlandzka-potrawa.jpg)
Przystawki
- Sushi
- Sajgonki z sosem słodkie chilli
- Zupa
- Tom Yum Kung goong z krewetką
Dania główne
- Wieprzowina w curry z ryżem
- Wołowina z grzybami mun i makaronem nudle
- Kaczka po pekińsku
Deser
- Lody kokosowe w tempurze
Zapraszamy 3-5 styczeń 2020 !
![](http://palacbursztynowy.pl/wp-content/uploads/2019/06/logo-biale-m.png)
Kontakt z nami
Contact Us