Cena i proporcje liczone przy 100 osobach dorosłych
Proponowane menu
I ciepłe podanie
Zupa
ROSÓŁ NA KACZCE Z MAKARONEM, NATKĄ PIETRUSZKI I GOTOWANĄ MARCHEWKĄ
Dania serwowane do stołów na półmiskach
KOTLET DE VOLAILLE
UDKO Z KACZKI W POMARAŃCZACH
BITKI WOŁOWE PODANE W SOSIE CHRZANOWO CYTRYNOWYM
SCHAB PO STAROPOLSKU NADZIEWANY KAPUSTĄ, GRZYBAMI I SEREM
ROLADA Z KURCZAKA ZE SZPARAGAMI, SUSZONYMI POMIDORAMI I SEREM PLEŚNIOWYM
Dodatki
KLUSKI ŚLĄSKIE
FYRTKI
ZIEMNIAKI GOTOWANE
WARZYWA GOTOWANE
SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
SURÓWKA Z MARCHWII
BURACZKI SŁODKO-KWAŚNE
Deser
MUS TRUSKAWKOWO-BANANOWY PODANY W KOSZYKU CZEKOLADOWYM NA JADALNYM
PIASKU Z SOSEM NA BAZIE BIAŁEJ CZEKOLADY Z LAWENDĄ
Zakąski
TATAR WOŁOWY
ROLADA NALEŚNIKOWA Z SERAMI
SAŁATKA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM
TYMBALIKI DROBIOWE
SCHAB Z MUSEM CHRZANOWYM
PASZTET Z KRÓLIKA Z FRUŻELINĄ WIŚNIOWĄ
ROLADA SZPINAKOWA Z ŁOSOSIEM
PANNA COTTA NA BAZIE POMIDORÓW SUSZONYCH BAZYLII I MOZARELLI PODANA Z CAWIOREM NA BAZIE KREMU BALSAMIKO
SAŁATKA GRECKA
CHLEB PAŁACOWY
II ciepłe podanie
GĘŚ FASZEROWANA PO TORUŃSKU
ŻEBERKA W SOSIE OSTRYM
BOEUF STROGANOW
III ciepłe podanie
BARSZCZ CZERWONY Z PASZTECIKIEM
SCHAB PO GÓRALSKU
ZRAZY Z DZIKA
GOLONKA PEKLOWANA BEZ KOŚCI
Dodatki
ZIEMNIAKI PIECZONE
KLUSKI PÓŁFRANCUSKIE
KAPUSTA CZERWONA ZASMAŻANA
SURÓWKA COLESLAW
ZIEMNIAKI PUREE
KASZA GRYCZANA
KAPUSTA ZASMAŻANA MŁODA
ZIEMNIAKI PIECZONE Z ZIOŁAMI
IV ciepłe podanie
ŻUREK NA BIAŁEJ KIEŁBASIE
Informacje dodatkowe
W cenie: kawa, herbata, woda, napoje owocowe bez limitu
Kontakt z nami
Contact Us