fbpx
  • Polski
  • English
  • Menu weselne

    Cena i proporcje liczone przy 100 osobach dorosłych

    Proponowane menu

     

    I ciepłe podanie

    Zupa

    ROSÓŁ NA KACZCE Z MAKARONEM, NATKĄ PIETRUSZKI I GOTOWANĄ MARCHEWKĄ

    Dania serwowane do stołów na półmiskach

    KOTLET DE VOLAILLE
    UDKO Z KACZKI W POMARAŃCZACH
    BITKI WOŁOWE PODANE W SOSIE CHRZANOWO CYTRYNOWYM
    SCHAB PO STAROPOLSKU NADZIEWANY KAPUSTĄ, GRZYBAMI I SEREM
    ROLADA Z KURCZAKA ZE SZPARAGAMI, SUSZONYMI POMIDORAMI I SEREM PLEŚNIOWYM

    Dodatki

    KLUSKI ŚLĄSKIE
    FYRTKI
    ZIEMNIAKI GOTOWANE
    WARZYWA GOTOWANE
    SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
    SURÓWKA Z MARCHWII
    BURACZKI SŁODKO-KWAŚNE

    Deser

    MUS TRUSKAWKOWO-BANANOWY PODANY W KOSZYKU CZEKOLADOWYM NA JADALNYM
    PIASKU Z SOSEM NA BAZIE BIAŁEJ CZEKOLADY Z LAWENDĄ

    Zakąski

    TATAR WOŁOWY
    ROLADA NALEŚNIKOWA Z SERAMI
    SAŁATKA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM
    TYMBALIKI DROBIOWE
    SCHAB Z MUSEM CHRZANOWYM
    PASZTET Z KRÓLIKA Z FRUŻELINĄ WIŚNIOWĄ
    ROLADA SZPINAKOWA Z ŁOSOSIEM
    PANNA COTTA NA BAZIE POMIDORÓW SUSZONYCH BAZYLII I MOZARELLI PODANA Z CAWIOREM NA BAZIE KREMU BALSAMIKO
    SAŁATKA GRECKA
    CHLEB PAŁACOWY

    II ciepłe podanie

    GĘŚ FASZEROWANA PO TORUŃSKU
    ŻEBERKA W SOSIE OSTRYM
    BOEUF STROGANOW

    III ciepłe podanie

    BARSZCZ CZERWONY Z PASZTECIKIEM
    SCHAB PO GÓRALSKU
    ZRAZY Z DZIKA
    GOLONKA PEKLOWANA BEZ KOŚCI

    Dodatki

    ZIEMNIAKI PIECZONE
    KLUSKI PÓŁFRANCUSKIE
    KAPUSTA CZERWONA ZASMAŻANA
    SURÓWKA COLESLAW
    ZIEMNIAKI PUREE
    KASZA GRYCZANA
    KAPUSTA ZASMAŻANA MŁODA
    ZIEMNIAKI PIECZONE Z ZIOŁAMI

    IV ciepłe podanie

    ŻUREK NA BIAŁEJ KIEŁBASIE

    Informacje dodatkowe

    W cenie: kawa, herbata, woda, napoje owocowe bez limitu

    Kontakt z nami
    Contact Us

    Okrężna 21, 87-800 Włocławek

    tel. +48 54 231 91 00 ; fax. +48 54 231 91 94

    tel. +48 54 231 91 00 ; fax. +48 54 231 91 94

    KOM. +48 507 025 443

    recepcja@palacbursztynowy.pl

    kalendarzZadzwoń
    mapaMapa
    kalendarzRezerwacja
    kalendarzMenu
    kalendarzCall
    mapaMap
    kalendarz Reservation
    kalendarzMenu
    Kontakt: +48 507 025 443
    Bon Turystyczny