Menu weselne
Cena i proporcje liczone przy 100 osobach dorosłych
Proponowane menu
I ciepłe podanie

Zupa
Rosół z makaronem
Dania serwowane do stołów na półmiskach
Udko z kaczki w pomarańczach
Cielęcina w sosie beszamelowym
Zrazy wieprzowe
Labraksa pieczona
Kotlet de volaille
Dodatki
Ziemniaki z koperkiem
Frytki
Kluski śląskie
Marchewka z groszkiem
Kapusta zasmażana młoda
Surówka wielowarzywna
Buraczki słodko-kwaśne
Deser
Torcik Malibu
Zakąski zimne
Schab z kremowym musem chrzanowym
Tatar wołowy
Szynka po rusku
Tortilla z kurczakiem
Carpaccio z buraka
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Sałatka grecka
Pasztet z cukinii
Chleb pałacowy
II ciepłe podanie
Udziec wieprzowy
Golonka z kostką
Żeberka w ostrym sosie
Dodatki
Ziemniaki pieczone
Ziemniaki puree
Świeże sałaty z sosem vinegrette
III ciepłe podanie
Barszcz czerwony z pasztecikiem mięsnym
Wieprzowina w curry
Schab z oscypkiem
Polędwiczki w sosie musztardowo-miodowym
Dodatki
Kopytka szpinakowe
Ryż
Duet surówek z białej i czerwonej kapusty
IV ciepłe podanie
Kapuśniak na żeberkach
Informacje dodatkowe

W cenie: woda z cytryną, napoje owocowe, kawa, herbata – bez limitu

Kontakt z nami
Contact Us
87-800 Włocławek
+48 54 231 91 00
+48 507 025 443
RECEPCJA@PALACBURSZTYNOWY.PL