Proponowane menu
Cena i proporcje liczone przy 100 osobach dorosłych
I ciepłe podanie
Zupa
Rosół z makaronem – 100 porcji
Dania serwowane do stołów na półmiskach
Polędwiczka Don Giovani w sosie grzybowym – 50 porcji
Zawiajaniec z pieczarkami – 65 porcji
Kotlet de Volaile – 70 porcji
Koperta drobiowa ze szpinakiem i suszonymi pomidorami – 60 porcji
Kotlet pałacowy a-la cordon blue – 60 porcji
Dodatki
Ziemniaki z koperkiem
Frytki
Kluski śląskie
Warzywa z wody
Duet surówek z białej i czerwonej kapusty
Deser
Maliny na ciepło z lodami waniliowymi
Zakąski zimne
Tatar wołowy – 45 porcji
Szynka po rusku – 50 porcji
Schab z kremowym musem chrzanowym – 50 porcji
Pasztet z żurawiną – 40 porcji
Śledź w oleju – 40 porcji
sałatka grecka – 40 porcji
Galareta z kurczaka – 30 porcji
Pieczywo
II ciepłe podanie (ok.22.30)
Udziec wieprzowy 140 por. podany z racami świetlnymi
Filet drobiowy z mozzarellą – 60 porcji
Puree ziemniaczane z boczkiem i ziołami
Młoda kapusta zasmażana
Tort (z cukierni Sowa)
III ciepłe podanie (ok.01.30)
Zupa
Barszczyk czerwony z pasztecikiem mięsnym
Danie główne
Zawijaniec z serem – 50 porcji
Sakiewki schabowe – 50 porcji
Karczek w sosie własnym – 50 porcji
Dodatki
Ziemniaki z pieca
Kopytka
Fasolka szparagowa
Surówka wielowarzywna
IV ciepłe podanie (ok.03.30)
Zupa
Żurek na białej kiełbasie
Informacje dodatkowe
Bez limitu: woda z cytryną, napoje owocowe, kawa, herbata
Koszt menu od 230 ,00 zł/osoba – przy 100 osobach dorosłych
W cenie: ciasta, owoce, tort z cukierni Sowa do kwoty 500 zł, wino musujące na powitanie gości
Przy własnym alkoholu pobieramy tzw. korkowe 10 zł/butelka )
* Koszt menu w pakiecie jak wyżej z alkoholem w cenie 280 zł/os. ( w cenie alkohol: wódka (Bols, Wyborowa lub Sobieski) wino bankietowe Sol de Chille)
* Istnieje możliwość zamówienia opcji menu weselnego bez tortu i wina musującego w cenie 210 zł/os.dor.(bez alkoholu)
Kontakt z nami
Contact Us