fbpx
  • Polski
  • English
  • Proponowane menu

    Cena i proporcje liczone przy 100 osobach dorosłych

    I ciepłe podanie

    Zupa

    Rosół z makaronem – 100 porcji

    Dania serwowane do stołów na półmiskach

    Polędwiczka Don Giovani w sosie grzybowym – 50 porcji
    Zawiajaniec z pieczarkami – 65 porcji
    Kotlet de Volaile – 70 porcji
    Koperta drobiowa ze szpinakiem i suszonymi pomidorami – 60 porcji
    Kotlet pałacowy a-la cordon blue – 60 porcji

    Dodatki

    Ziemniaki z koperkiem
    Frytki
    Kluski śląskie
    Warzywa z wody
    Duet surówek z białej i czerwonej kapusty

    Deser

    Maliny na ciepło z lodami waniliowymi

    Zakąski zimne

    Tatar wołowy – 45 porcji
    Szynka po rusku – 50 porcji
    Schab z kremowym musem chrzanowym – 50 porcji
    Pasztet z żurawiną – 40 porcji
    Śledź w oleju – 40 porcji
    sałatka grecka – 40 porcji
    Galareta z kurczaka – 30 porcji
    Pieczywo

    II ciepłe podanie (ok.22.30)

    Udziec wieprzowy 140 por. podany z racami świetlnymi
    Filet drobiowy z mozzarellą – 60 porcji
    Puree ziemniaczane z boczkiem i ziołami
    Młoda kapusta zasmażana

    Tort (z cukierni Sowa)

    III ciepłe podanie (ok.01.30)

    Zupa

    Barszczyk czerwony z pasztecikiem mięsnym

    Danie główne

    Zawijaniec z serem – 50 porcji
    Sakiewki schabowe – 50 porcji
    Karczek w sosie własnym – 50 porcji

    Dodatki

    Ziemniaki z pieca
    Kopytka
    Fasolka szparagowa
    Surówka wielowarzywna

    IV ciepłe podanie (ok.03.30)

    Zupa

    Żurek na białej kiełbasie

    Informacje dodatkowe

    Bez limitu: woda z cytryną, napoje owocowe, kawa, herbata

    Koszt menu od 230 ,00 zł/osoba – przy 100 osobach dorosłych
    W cenie: ciasta, owoce, tort z cukierni Sowa do kwoty 500 zł, wino musujące na powitanie gości
    Przy własnym alkoholu pobieramy tzw. korkowe 10 zł/butelka )

    * Koszt menu w pakiecie jak wyżej z alkoholem w cenie 280 zł/os. ( w cenie alkohol: wódka (Bols, Wyborowa lub Sobieski) wino bankietowe Sol de Chille)

    * Istnieje możliwość zamówienia opcji menu weselnego bez tortu i wina musującego w cenie 210 zł/os.dor.(bez alkoholu)

    Kontakt z nami
    Contact Us

    Okrężna 21, 87-800 Włocławek

    tel. +48 54 231 91 00 ; fax. +48 54 231 91 94

    KOM. +48 507 025 443

    recepcja@palacbursztynowy.pl

    kalendarzZadzwoń
    mapaMapa
    kalendarzRezerwacja
    kalendarzMenu
    kalendarzCall
    mapaMap
    kalendarz Reservation
    kalendarzMenu
    Kontakt: +48 507 025 443
    Bon Turystyczny